Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Maak voor een goede en snelle afhandeling gebruik van het retourformulier (klik hier om het retourformulier te downloaden)

Wat moet ik doen als ik een ontvangen product terug wil sturen?

Als u binnen 14 dagen na ontvangst een bericht stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijgt u van ons alle gegevens (en eventueel een retour verzendbewijs) die nodig zijn om het artikel terug te kunnen sturen. Stuurt u het product binnen 14 dagen na dit bericht retour, dan wordt na ontvangst het volledig door u betaalde bedrag voor dit artikel gecrediteerd (teruggestort). Betreft het een retournering van uw volledige order dan ontvangt u ook de eventueel oorspronkelijk door u betaalde verzendkosten retour.

Let wel! Het product wordt met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan The Coffee Professionals geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

In onze Algemene Voorwaarden vindt u alles nog eens uitgebreid onder art. 6, 7 en 8 ontbinding en retournering.

Contact

Jacob van Maerlantstraat 10 7552 XM HENGELO (Ov.)

BTW: NL051756869B01
K.v.K. Enschede: 06068997

Telefoon: 074-2566058

Email: info@koffie-thee.nl

Ondersteuning

Wij ondersteunen diverse betaal mogelijkheden, waaronder iDeal.

Wij verzenden met Post.nl / MyParcel.nl

Keurmerk

Keurmerk webwinkel